«Спільнобачення» веде пряму трансляцію з Євромайдану

13:56,
27 Листопада 2013
2130

«Спільнобачення» веде пряму трансляцію з Євромайдану

13:56,
27 Листопада 2013
2130
«Спільнобачення» веде пряму трансляцію з Євромайдану
Команда онлайн-телебачення «Спільнобачення» влаштувала пряму трансляцію з Євромайдану, а також із першого дня бере безпосередню участь в організації акції протесту.

У перший день акцій протесту, 21 листопада, команда проекту разом із іншими громадськими активістами створили у facebook зустріч «Євромайдан. Творимо історію!», яка стала однією з найчисельніших спільнот, присвячених Євромайдану. Тут обговорюються плани та координуються дії протестувальників.

Трансляцію поточних подій на Майдані Незалежності можна дивитися на сайті «Спільнобачення».

Також організатори планують влаштувати трансляцію інформації з Інтернету на самому Майдані. З цією метою одна з засновників онлайн-телебачення й організаторів Євромайдану Богдана Бабич звернулася до громадськості з проханням фінансової допомоги оргкомітету:

«Друзі, на #ЄвроМайдані не вистачає відеоінформації. Людям, які знаходяться на #Euromaidan потрібна постійна інформація про вашу підтримку. Ми хочемо організувати телемости, показувати онлайн-трансляції найцікавішого з Youtube, коментарі з соціальних мереж, стрічку новин twitter та багато іншого. Ми почали закуповувати техніку. Грошей не вистачає. І часу не так багато. Будемо реально вдячні за фінансову підтримку, яка піде на закупку необхідної техніки. Колектив громадського телебачення «Спільнобачення» працює з першого дня #ЄвроМайдану в цілодобовому режимі», – написала на сторінці спільноти активістка, додавши перелік необхідних речей.

Окрім того, 24 листопада, коли в центрі Києва зібралася рекордна з часів Помаранчевої революції кількість протестувальників, «Спільнобачення» організувало телеміст Київ-Берлін-Штутгарт-Мюнхен:

Нагадаємо, «Спільнобачення» – проект громадського онлайн-телебачення, про який було заявлено наприкінці весни 2013. За задумом ініціаторів, проект фінансуватиметься партнерськими внесками, громадськими пожертвами й абонплатою, що дасть йому можливість бути незалежним.

Джерело: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ilya Varlamov
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду