Запущено громадське онлайн-телебачення hromadske.tv

13:34,
7 Листопада 2013
2817

Запущено громадське онлайн-телебачення hromadske.tv

13:34,
7 Листопада 2013
2817
Запущено громадське онлайн-телебачення hromadske.tv
Проект громадського онлайн-телебачення hromadske.tv запустив оновлений сайт, на якому від 5 листопада доступний відеоконтент, зокрема кілька випусків новин та інтерв'ю.

Окрім розширених технічних можливостей для розміщення відеоконтенту, на сайті змінився логотип проекту – з чорно-білого на чорно-помаранчевий. Оновлений сайт містить чотири розділи: «Відеоновини», «Інтерв'ю», «Програми», «Про проект». Лишилася кнопка «Допомогти проекту». Є блок опитування.

Наразі на сайті розміщено 4 відеоновини про актуальні події в політиці та громадському житті та 2 перші випуски з циклу інтерв'ю з представниками творчих професій

Нагадаємо, у вересні hromadske.tv отримало грант в розмірі 400 тис. грн від Посольства США на закупівлю техніки та розробку сайту. Як повідомляють учасники проекту, їм вдалося вкластися в цю суму.

«Поки великі українські телеканали б'ються поміж собою рейтингами й викидають мільйони доларів на вітер, ми знайшли для себе і для глядача значно дешевше і компактніше технічне рішення. Цього має вистачити для прямих ефірів зі студії. Чекайте на старт вже цього місяця Вклалися в 45 тисяч від Фонду розвитку ЗМІ Посольства США», – пишуть журналісти у facebook, очевидно, маючи на увазі $45 тис.

Джерело: hromadske.tv

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/hromadsketv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду