На «Громадському радіо» стартує «Час Громадського»

На «Громадському радіо» стартує «Час Громадського»

17:42,
1 Грудня 2014
1801

На «Громадському радіо» стартує «Час Громадського»

17:42,
1 Грудня 2014
1801
На «Громадському радіо» стартує «Час Громадського»
На «Громадському радіо» стартує «Час Громадського»
Першого грудня на «Громадському радіо» стартує нова програма – «Час Громадського». Про це повідомляє прес-служба «Громадського радіо».

«Час Громадського» - це інформаційна картина дня з окремим фокусом на свіжих подіях в Криму та на Донбасі. Програма виходитиме щодня по будням з 18.00 до 19.00. Ведучими стали Вікторія Єрмолаєва і Тетяна Курманова. 

«Час Громадського» виходитиме наживо зі студії "Громадського радіо". Це третя година прямоефірного мовлення на ГР. Слухати можна онлайн на сайті ГР - тут: http://hromadskeradio.org/livestream/

«Початок нового проекту став можливий завдяки підтримці слухачів "Громадського радіо", котрі долучилися як доброчинці до кампанії "Громадське радіо цілодобово" на платформі "Спільнокошт". Зібрані кошти дозволили нам закупити додаткове обладнання (комп'ютер, аудіоінтерфейс, мікрофон, ефірне комп'ютерне забезпечення тощо) та замінити сервер на більш надійний.

Завдяки підтримці наших доброчинців щодобове оригінальне мовлення "Громадського радіо" з понеділка по п'ятницю складає уже 4 години. Загалом на сайті "Громадського радіо" http://hromadskeradio.org ефір чути 24 години на добу», - йдеться у повідомленні. 

«Суспільне мовлення»

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
www.facebook
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду