На «Громадському радіо» стартував новий проект «Влада громади»

15:18,
16 Жовтня 2014
1712

На «Громадському радіо» стартував новий проект «Влада громади»

15:18,
16 Жовтня 2014
1712
На «Громадському радіо» стартував новий проект «Влада громади»
На «Громадському радіо» стартував новий проект «Влада громади». Це серія з інтерв'ю, присвячених децентралізації влади та реформі місцевого самоврядування. Про цей повідомляє прес-служба радіо.

Протягом шести тижнів найкращі фахівці у цій галузі розкажуть, що має змінитися в управлінні громадами, і що вже змінюється. 

Проект «Влада громади» почався з обговорення перебігу реформи місцевого самоврядування. Першою розмовою в рамках проекту стало інтерв'ю з Мирославом Пітциком, виконавчим директором Асоціації міст України. Над проектом працюють журналісти Ірина Соломко, Анастасія Багаліка і Кирило Лукеренко.

Всі епізоди проекту публікуються як подкасти на сайті «Громадського радіо»: http://hromadskeradio.org/category/vlada-gromadi/

Найцікавіші епізоди проекту «Влада громади» можуть почути слухачі програми «Громадська хвиля» на хвилях Українського радіо (УР-1). 

Проект «Влада громади» на «Громадському радіо» виходить завдяки допомозі американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

«Суспільне мовлення»

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду