У Полтаві створюють своє «Громадське телебачення»

У Полтаві створюють своє «Громадське телебачення»

13:32,
28 Липня 2014
2078

У Полтаві створюють своє «Громадське телебачення»

13:32,
28 Липня 2014
2078
У Полтаві створюють своє «Громадське телебачення»
У Полтаві створюють своє «Громадське телебачення»
27 липня відбулися установчі збори громадської організації «Полтавське громадське телебачення», під час яких було затверджено статут, сформовано редакційну та програму ради інтернет-каналу Poltavske.tv.

Зараз до складу громадської організації входять 11 представників місцевих газет, інтернет-видань та телеканалів. Під час установчих зборів головою громадської організації одностайно обрали Богдана Зв'ягольського – громадського активіста й ініціатора проекту.

«На сьогодняшній день у Полтаві немає об'єктивного і незаангажованого телеканалу. На власному досвіді довелося переконатися з комерційною сутністю місцевих телеканалів. Тоді й виникла ідея вільного і незалежного телебачення. Зараз найкращим прикладом є Hromadske.tv. Тож тепер плануємо створити і в Полтаві такий майданчик де всі охочі зможуть себе проявити і донести інформацію до громади міста Полтави», – пояснив ідею проекту Богдан Зв'ягольський.

Проект уже має свій сайт, сторінку у Facebook і деякий відзнятий матеріал. Найближчим часом планують виходити у прямий ефір. Poltavske.tv запрошує до співпраці блогерів, журналістів і громадських активістів.

Джерело: 0532.ua

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/poltavske
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду