«Спільнобачення» реорганізується та знімає з себе відповідальність за сайт spilno.tv

13:02,
12 Червня 2014
3240

«Спільнобачення» реорганізується та знімає з себе відповідальність за сайт spilno.tv

13:02,
12 Червня 2014
3240
«Спільнобачення» реорганізується та знімає з себе відповідальність за сайт spilno.tv
ГО «Спільнобачення» звернулося до громадськості з офіційною заявою, в якій повідомляє про реорганізацію структури і відкритість до нових ініціатив, а також про те, що не відповідає за контент ресурсу spilno.tv від 24 квітня.

Як ідеться в заяві, «Спільнобачення» трасформується у медіа-хаб – майданчик для кооперації медіа-проектів. З цією метою створюється нова інтернет-платформа.

«Ми продовжуємо працювати над проектами Cultprosvit.tv та напрямками інформаційно-аналітичного майданчику – Спільнобачення-spilno.tv, який включає також іншомовні новинні проекти. Ми відкриті до співпраці з політично незаангажованими проектами та ініціативами, які націлені на сприяння розвитку громадянського суспільства та до долучення нових синергетичних проектів», – зазначає команда.

Також громадська організація заявляє, що проекти, які анонсувалися та просувалися Богданою Бабич та Віталієм Куликом, починаючи від 24 квітня, не ініціювалися та не узгоджувалися з ГО і не пов'язані з нею.

«Доменне ім'я та сайти spilno.tv і spilno.info із 24 квітня 2014 року контролюються одноосібно Богданою Бабич, на яку вони були ситуативно зареєстровані і які вона зобов’язувалась і мала передати у володіння ГО "Спільнобачення". Із квітня ми вели перемовини щодо спільного використання сайту, доменів та інших спільних інтернет-ресурсів, але результату не досягли. Виходячи зі сказаного, ГО "Спільнобачення" не несе відповідальності за ідеологію, методологію та правовий статус контенту цих ресурсів», – заявляє громадська організація.

Нагадаємо, Богдана Бабич була однією з засновників проекту «Спільнобачення».

Команда також нагадала, що «Спільнобачення» було засновано 2 травня 2013 року як «суспільна льтернатива посиленню тенденцій цензури в приватних ЗМІ, засиллю замовних матеріалів, а також у зв’язку з дефіцитом інформації про громадську діяльність».

«Із самого початку Спільнобачення створювалося як незалежний громадський проект, однією з цілей якого було створення політично незаангажованого інтернет-телебачення. І надалі ми триматимемося цієї генеральної лінії», – написано в заяві.

Команда пропонує долучатися до обговорення проектів. Це можна робити через сторінку у Facebook або електронною поштою info@spilnotv.com.ua.

Заяву підписали члени ГО «Спільнобачення»: Богдан ПухнякВалерій ДротенкоВіктор КожевніковГалина СадомцеваДмитро ЛевицькийЕдуард КурганськийІнна ГончароваЛеонард ЛевицькийЛіна КлєбановаОлександр РебровОлександр РябцевОлександра ТолмачеваЮрій Федоренко.

Сайт «Суспільне мовлення» звернувся за коментарем до Богдани Бабич, незабаром його буде опубліковано.

Джерело: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
detector.media
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду