В Івано-Франківську буде своє Громадське телебачення

15:12,
17 Квітня 2014
2140

В Івано-Франківську буде своє Громадське телебачення

15:12,
17 Квітня 2014
2140
В Івано-Франківську буде своє Громадське телебачення
Іванофранківська інтернет-газета «Версії» запускає свій проект незалежного громадського онлайн-телебачення. Про це видання повідомило на своєму сайті.

«Ми інформуватимемо вас об’єктивно і неупереджено про важливі громадсько-політичні, економічні, культурні, соціальні процеси без цензури. Мовлення відбуватиметься у форматі онлайн і прес-конференцій. Трансляція відбуватиметься на сайті "Версії"», – повідомляє видання.

Про особливості проекту розповів його редактор Руслан Коцаба.

«Ми даємо шанс кожній активній людині, справжнім громадянам і патріотам міста стати журналістом. Ми творимо новини і самі поширюємо їх нашими добровольцями. Особливість мовлення в можливості прямих ефірів та прямих включень у мережі скайп. Ми пропонуємо кожному активному мешканцеві самому творити новини. Ви можете на телефон відзняти відео, яке зацікавить суспільство і поділитися цим з нами. Таким чином розповсюдження новин буде і вашою заслугою», – каже Руслан Коцаба.

Співзасновник сайту «Версії» Микола Грабовецький розповів, якими проектами буде займатися «Версії-ТБ».

«Ми реалізовуватимемо соціально-просвітницькі проекти, тим самим хочемо дати молоді можливість реалізувати себе в сфері інтернет-ЗМІ та телебаченні. Уже сьогодні оголошуємо конкурс на найкращий проект "Онлайн-ТБ", який зможе подати кожен мешканець Івано-Франківська. Найбільше чекаємо робіт студентів Івано-Франківських вищих навчальних закладів. Також заохочуємо до роботи над проектами студентів з ВУЗів інших міст, які навчаються за спеціальністю "журналістика". Для того, щоб в майбутньому вони могли свої кращі проекти реалізувати на онлайн-телебаченні «Версії-ТБ», – зазначив пан Грабовецький.

Усі проекти втілюватимуться за підтримки видання «Версії». Також сайт надасть безкоштовну можливість проводити онлайн-прес-конференції для благодійних та громадських організацій.

Нагадаємо, нещодавно було оголошено про запуск аналогічних регіональних громадських онлайн-мовників у Донецьку, НікополіКременчуці, Нововолинську та Кіровограді.

Джерело: Версії

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
versii.if.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду