Громадське телебачення Донеччини за тиждень зібрало 35 тис. грн пожертв

12:27,
24 Березня 2014
1989

Громадське телебачення Донеччини за тиждень зібрало 35 тис. грн пожертв

12:27,
24 Березня 2014
1989
Громадське телебачення Донеччини за тиждень зібрало 35 тис. грн пожертв
Як повідомив нам один із учасників команди Громадського телебачення Донеччини (ГТД) Олексій Мацука, за перший тиждень існування проект зібрав пожертви від громадян на суму 35 тис. грн.

Проект планує існувати за рахунок краудфандингу. Збір пожертв відбувається безпосередньо на сайті ГТД.

Наразі мовлення відбувається в тестовому режимі, а, як зазначено на сайті ГТД, для термінового запуску проекту ініціативну групу журналістів необхідно забезпечити обладнанням та технічним супроводом, що складає приблизно $25 тис. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбуватиметься за власний рахунок організаторів.

Перелік необхідного обладнання та кошторис подано на сайті.

Нагадаємо, ГТД – це ініціатива журналістів Донбасу зі створення громадського мультимедійного медіа, місія якого збігається з місією проекту hromadske.tv – створення інформаційного простору для розвитку суспільства та особистості.

Джерело: Громадське телебачення Донеччини

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
hromadske.dn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду