Головред «Гром TV» Андрій Павловський залишив канал через умови, висунуті співвласниками

19:25,
17 Січня 2014
2632

Головред «Гром TV» Андрій Павловський залишив канал через умови, висунуті співвласниками

19:25,
17 Січня 2014
2632
Головред «Гром TV» Андрій Павловський залишив канал через умови, висунуті співвласниками
Головний редактор та співзаcновник інтернет-телебачення «ГромTV» Андрій Павловський 17 січня залишив канал. Цю інформацію він підтвердив «Телекритиці» особисто.

«Гром TV – це проект колективної творчості. Кожен зі співзасновників вкладав максимум часу і зусиль в створення громадського телебачення.  Ми вірили,  що з часом ресурс перетвориться в повноцінний канал, який фінансуватиметься виключно за рахунок пожертв. Завдяки командній роботі наша аудиторія постійно зростала. Але так сталося, що деякі нові співвласники вирішили внести свої корективи у роботу нашого телеканалу, їх підтримали інші, а мені були озвучені  певні  умови, на які я погодитись не міг», – сказав Андрій Павловський, який тепер знаходиться у пошуках нової роботи.

Нагадаємо, Андрій Павловський працював в департаменті журналістських розслідувань телеканалу «1+1» з 2010 року в програмі «Особиста справа», а після її закриття – у проекті «Гроші». З 17 червня 2013 року був головним редактором «Гром TV».

Андрій Павловський – автор скандального розслідування «Гром TV» «Підземелля свободи».

Як писала «Телекритика», в липні 2013 року відбулася презентація проекту «Гром TV».

Джерело: Телекритика

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Телекритика
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду