«Громадське радіо» виконало умови «Спільнокошту» й отримає фінансування

14:38,
11 Листопада 2013
2203

«Громадське радіо» виконало умови «Спільнокошту» й отримає фінансування

14:38,
11 Листопада 2013
2203
«Громадське радіо» виконало умови «Спільнокошту» й отримає фінансування
11 листопада «Громадське радіо» подолало відмітку в 60 тис. грн пожертв на «Спільнокошті». Це означає, що проект отримає і зможе витратити зібрані кошти на розвиток.

«Громадському радіо» вдалося зібрати необхідну суму за 35 днів із запланованих 60. Але, за правилами платформи «Спільнокошт», отримати гроші можна тільки після завершення запланованого терміну, 17 грудня. При цьому збір пожертв триватиме, і врешті проект отримає все, що вдасться зібрати.

«Друзі! Сьогодні ми уповноважені зробити офіційну заяву! Ми перетнули межу 60000 гривень!!! Це означає, що ми зібрали намічену суму, і зможемо працювати і надалі! Ми дякуємо всім, хто нас підтримує. Ми розуміємо ці гроші як довіру нам і віру в те, що ми зможемо. Дякуємо, що ви є!», – пишуть представники ГР у facebook.

Перші 60 тис. грн, як обіцяно, витратять на комп'ютери, мобільну версію сайту і зарплати звукорежисерам. Усе, що буде зібрано понаднормово – на зарплати звукоінженерам, бухгалтеру, а також на облаштування майбутньої студії:

«Пожертвувані гроші ми витратимо на комп'ютери, мобільну версію нашого сайту і зарплатні нашим звукорежисерам. Але ми все-одно не отримаємо наших грошей раніше визначеного терміну. Тому збирання пожертв ми не припиняємо. Усе пожертвуване до 17 грудня ми використаємо на виплату зарплат нашим звукоінженерам, бухгалтеру, а також на облаштування нашої студії, яка у нас буде уже в січні-лютому наступного року».

Нагадаємо, «Громадське радіо» почало збір пожертв на «Спільнокошті» 16 жовтня, надавши потенційним доброчинцям можливість жертвувати традиційно та за винагороди у вигляді книжок, альбомів, картин та ін. Відповідальною за проекту була учасниця ГР Ірина Славінська.

Джерело: Громадське радіо

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Оксана Тисовська
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду