Команда hromadske.tv підбила підсумки старту

15:09,
7 Листопада 2013
1805

Команда hromadske.tv підбила підсумки старту

15:09,
7 Листопада 2013
1805
Команда hromadske.tv підбила підсумки старту
В київській галереї «Триптих» відбулася презентація hromadske.tv, у рамках якої команда підбила підсумки старту: прозвітувала про свої досягнення за червень-листопад 2013 та презентувала стратегію розвитку на 2013-2018 роки.

Відповідно до презентації, цінності Громадського – служіння аудиторії, відповідальність перед суспільством, професійність і якість продукту. Місія – створювати інформаційний простір для розвитку суспільства та особистості.

Як заявлено у стратегії, «Громадське телебачення» обіцяє жорстко дотримуватися своїх правил і не ставати традиційним мовленням, як «5 канал» чи ТВі, а також розвивати суспільство, збільшуючи ядро цільової аудиторії громадського мовлення.

На перший рік існування проекту заплановано «формування правил гри»: впровадження і корекція внутрішніх правил, процедур і стандартів і створення першого програмного продукту. Планується формування команди з 50 членів, а фінансування – більшою мірою за донорські кошти, меньшою – за пожертви та спонсорство.

«Ми щиро вдячні усім небайдужим, які зробили благодійні пожертви на розвиток Hromadske.TV та тим організаціям, які підтримали нашу діяльність: Міжнародному фонду «Відродження» та Фонду розвитку ЗМІ Посольства США. Ваша підтримка для наc дуже важлива!», – пишуть організатори.

В наступні 2-5 років hromadske.tv планує розширитися до 150 осіб у команді, збільшувати аудиторію, активніше виробляти та популяризувати свій контент, продовжувати фінансуватися донорськими коштами, але також розвинути відносини зі спонсорами та систему збору пожертв. Важливим пунктом серед планів на найближчі роки є підготовка юридичної бази для переходу в ліцензований медіа-простір. У довгій перспективі Громадське планує фінансуватися через узаконену державну модель.

Презентацію можна переглянути тут.

Джерело: hromadske.tv

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/hromadsketv (на фото: М. Найєм)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду