«Громадське радіо» зібрало 45 тис. грн за 10 днів на «Спільнокошті»

12:30,
28 Жовтня 2013
2025

«Громадське радіо» зібрало 45 тис. грн за 10 днів на «Спільнокошті»

12:30,
28 Жовтня 2013
2025
«Громадське радіо» зібрало 45 тис. грн за 10 днів на «Спільнокошті»
На рахунок «Громадського радіо» на платформі «Спільнокошт» за 10 днів надійшло 45 тис. грн. За умовами проекту, щоб отримати можливість користуватися коштами, «Громадське радіо» має зібрати 60 тис. грн за 60 днів.

Таким чином, менш ніж за чверть запланованого терміну зібрано 75% необхідної суми. Якщо до 17 грудня сума пожертв не досягне 60 тис. грн, проект не буде профінансовано, а благодійники, яких наразі майже 200, отримають свої кошти назад.

Зробити внесок (min 1 грн) можна на сторінці «Громадського радіо» на «Спільнокошті», де надходження відображаються в режимі онлайн. Опціонально пожертва може мати традиційний формат, а може передбачати винагороду – цінну річ, яку вже хтось пожертвував проекту. Винагороду можна обрати зі списку запропонованих залежно від розміру внеску: це може бути книга, журнал, альбом, картина або навіть банка варення.

Нагадаємо, в рамках збору пожертв на розвиток «Громадського радіо» 17 жовтня в київському закладі «Радіобар» відбулася благодійна вечірка. Захід приніс ГР 10 тис. грн, які було переведено на рахунок у «Спільнокошті».

Джерело: Громадське радіо

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/oksanatysovska
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду