Російський суспільний канал ОТР отримає кредит

13:34,
29 Липня 2013
1972

Російський суспільний канал ОТР отримає кредит

13:34,
29 Липня 2013
1972
Російський суспільний канал ОТР отримає кредит
Генеральний директор суспільного телебачення Росії Анатолій Лисенко днями заявив, що бюджет телеканалу майже вичерпався. Фінансові проблеми телеканалу вирішать виділенням кредиту, повідомили в прес-службі ОТР.

Гендиректор ОТР Анатолій Лисенко у вівторок заявив, що бюджет телеканалу майже вичерпався і шляхів вирішення цієї проблеми поки немає. Деякі експерти вже висловили думку, що ОТР очікує сумна доля, оскільки у його фінансовій підтримці не зацікавлене ні суспільство, ні влада.

Напередодні глава Росдруку Михайло Сеславінський повідомив, що ніякої катастрофи з фінансуванням в ОТР немає, найближчим часом розпочнуться переговори про надання кредиту. Раніше Сеславинський перерахував ОТР 100 тис рублів.

«Фінансове питання ОТР вирішене виділенням кредиту. Про збільшення бюджету не йдеться», – сказали в прес-службі телеканалу.

Джерело: РИА Новости

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Полит.ру
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду